Összetevők
Extraszűz olívaolaj, bazsalikom illóolaj. Cukor- és sómentes. Hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.
A Kréta szigetéről származó olívaolajok már régóta híresek kiváló minőségükről, azonban a bazsalikomos változat különösen izgalmas. A friss bazsalikom illóolajjal elegyített olívaolaj a bazsalikom jellegzetes ízét és illatát adja az ételeknek, amely azonnal elkápráztatja az ínyenceket. A 60ml-es palackban lévő olaj értékes tápanyagtartalma és antioxidánsai miatt nem csak finom, hanem egészséges is. A Kréta szigetén termesztett és sajtolt kiváló minőségű olívaolaj és a bazsalikom elegáns kombinációja olyan ételeket tesz igazán különlegessé, amelyeket érdemes megosztani szeretteinkkel és barátainkkal.
A jól kézre álló, kecses, minőségi üvegből készült spray hajtógázmentes, nagyon gazdaságosan használható és újratölthető, nagy segítség a konyhában, ebédlőasztalon, de kiváló ajándék is a gasztronómia iránt érdeklődő barátainknak és családtagjainknak.
Átlagos tápérték / 100g
3389 kJ / 824 kcal, zsírok: 91,6g (ebből telített: 12,8g, egyszeresen telítetlen: 72,1g, többszörösen telítetlen: 6,7g), szénhidrátok: 0g (ebből cukrok: 0g), só: 0g.
Származási hely: Görögország, Kréta szigete
THE CRETAN OLIVE MILL SA – KRÉTA, GÖRÖGORSZÁG
Az 1866-ban alapított Cretan Mill igazi családi vállalkozás, máig a görög Almpantakis család irányítja a termelést.
A krétai Heraklionban található társaságot az eltelt hosszú évek alatt a felhalmozott szakmai tudás, az olívaolaj iránti szeretet, szenvedély és természetesen a Krétán bőségesen megtalálható minőségi alapanyag élteti és újítja meg napjainkban is.
A Cretan Mill Görögország vezető olívaolaj palackozó és kereskedő cégeinek egyike. ISO22000, IFS és BRC minőségbiztosítási rendszerek által tanúsított gyártási eljárásai megfelelnek az Európai Unió és az Olívaolaj Világtanács előírásainak is.
Missziójuk, hogy eredeti krétai extraszűz olívaolajukat mindig kiemelkedő minőségben és magas hasznos tápértékkel állítsák elő, és ezáltal megosszák a világgal a mediterrán étrend és a krétai gasztronómia titkait.