Erdélyi sárgabaracklekvár, Gáll Erzsébet, 310g

Raktárkészlet: 116 db
Erdélyi sárgabaracklekvár, Gáll Erzsébet, 310g

Napérlelte sárgabarackból készült, lágy és természetes lekvár, amely a gyümölcs eredeti ízét idézi. Erdélyi kisüzemi kézműves termék, amely kizárólag gyümölcsből és cukorból készül (90g gyümölcs/100g), hőkezeléssel tartósítva, adalékanyagok nélkül.

2 290 Ft
Egységár: 7 387 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Gyártó
Részletek

Összetevők

Sárgabarack gyümölcs, cukor. 100 g termék 90 g gyümölcs felhasználásával készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó.

Egyszerűségében tökéletes

Ez a klasszikus sárgabaracklekvár a Gáll Erzsébet-féle erdélyi kézműves konyhából származik. A kiemelkedően magas, 90%-os gyümölcstartalom garantálja a telt, gyümölcsös ízélményt, miközben a recept egyszerűsége – gyümölcs és cukor – tisztán hagyja érvényesülni a természetes aromákat. Ideális választás reggelihez, péksüteményekhez, palacsintához vagy sütemények töltelékeként.

Átlagos tápérték / 100g

Energia 634 kJ / 151 kcal, zsír 0 g (ebből telített zsírsavak 0 g), szénhidrát 36 g (ebből cukor 35 g), fehérje 1 g, só 0 g

Származási hely: Románia, Gyergyószentmiklós

Importálja és forgalmazza: Netfoglaló Kft. (https://paszkacentrum.hu)

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás
Brand

A termék márkája

Gáll Erzsébet
Termék/karton (viszonteladóknak)
6
EAN
6424819002026
Raktárkészlet
116 db
Cikkszám
PC7
Vélemények
Gyártó

Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás

Gáll Erzsébet családi manufaktúrája hagyományos házi receptek alapján készít szörpöket, lekvárokat, gyümölcskészítményeket és zakuszkát Erdélyben, Gyergyószentmiklóson. A vállalkozás gyökerei 2002-re nyúlnak vissza, amikor Gáll Erzsébet először kezdett gyümölcsszörpöket készíteni saját kertjük terméséből. A növekvő érdeklődés hatására 2005-től hivatalos formában, kistermelőként folytatja tevékenységét.

A lekvárok és szörpök alapanyagául szolgáló gyümölcsök jelentős része a Gyergyói-medencét körülölelő hegyekben gyűjtött vadon termő alapanyag: hecserli, feketeáfonya, málna, bodza, fenyőrügy, fenyőtoboz, galagonya vagy rókagomba.

A kis családi üzem 4 fős csapatával, saját készítésű kisüzemi konyhában dolgozik tavasztól őszig, a termések érési időszakához igazodva. Minden termékük célja, hogy az otthonosság, a természetesség és a megbízható minőség érzését nyújtsa a fogyasztóknak – határon innen és túl.

Gall Webshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.