Összetevők
Sárgabarack gyümölcs, cukor. 100 g termék 90 g gyümölcs felhasználásával készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó.
Egyszerűségében tökéletes
Ez a klasszikus sárgabaracklekvár a Gáll Erzsébet-féle erdélyi kézműves konyhából származik. A kiemelkedően magas, 90%-os gyümölcstartalom garantálja a telt, gyümölcsös ízélményt, miközben a recept egyszerűsége – gyümölcs és cukor – tisztán hagyja érvényesülni a természetes aromákat. Ideális választás reggelihez, péksüteményekhez, palacsintához vagy sütemények töltelékeként.
Átlagos tápérték / 100g
Energia 634 kJ / 151 kcal, zsír 0 g (ebből telített zsírsavak 0 g), szénhidrát 36 g (ebből cukor 35 g), fehérje 1 g, só 0 g
Származási hely: Románia, Gyergyószentmiklós
Importálja és forgalmazza: Netfoglaló Kft. (https://paszkacentrum.hu)
A termék márkája
Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás
Gáll Erzsébet családi manufaktúrája hagyományos házi receptek alapján készít szörpöket, lekvárokat, gyümölcskészítményeket és zakuszkát Erdélyben, Gyergyószentmiklóson. A vállalkozás gyökerei 2002-re nyúlnak vissza, amikor Gáll Erzsébet először kezdett gyümölcsszörpöket készíteni saját kertjük terméséből. A növekvő érdeklődés hatására 2005-től hivatalos formában, kistermelőként folytatja tevékenységét.
A lekvárok és szörpök alapanyagául szolgáló gyümölcsök jelentős része a Gyergyói-medencét körülölelő hegyekben gyűjtött vadon termő alapanyag: hecserli, feketeáfonya, málna, bodza, fenyőrügy, fenyőtoboz, galagonya vagy rókagomba.
A kis családi üzem 4 fős csapatával, saját készítésű kisüzemi konyhában dolgozik tavasztól őszig, a termések érési időszakához igazodva. Minden termékük célja, hogy az otthonosság, a természetesség és a megbízható minőség érzését nyújtsa a fogyasztóknak – határon innen és túl.