Összetevők: Oregánó, bazsalikom, füstölt paprika. Mustármagot is feldolgozó üzemben készült. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Pizza fűszerkeverékünk az oregánó, bazsalikom és füstölt paprika ideális összhangját kínálja. Az oregánó és bazsalikom hozzáadásával friss, mediterrán ízeket csempészünk a pizzába, míg a füstölt paprika egyedi, enyhén füstös ízvilágot biztosít, ami tökéletesen harmonizál a pizza többi összetevőjével.
Felhasználási javaslat: Sütés előtt ízlés szerint szórjuk a pizza tetejére. Ez a módszer nemcsak kiemeli a pizza ízét, hanem egy különleges, gazdag aromájú réteget is hozzáad, ami garantáltan fokozza a pizza élvezeti értékét.
Származási hely: Görögország. Forgalmazza: a Pászka Centrum.
RODIAN (LEVENTI GIANNA A&K OE)
A Rodian márka a görögországi Rodosz szigetén állít elő fűszereket és olívaolajokat, amelyek az odalátogató turisták körében is nagyon népszerűek, és a Pászka Centrum jóvoltából Magyarországon is kaphatóak.
Számos különleges fűszer és gyógynövény terem Rodosz szigetén a mediterrán éghajlatnak köszönhetően, amelyek jelentősen hozzájárulnak a helyi konyha ízvilágához és egyediségéhez. A fűszernövények mellett a rodoszi konyha gyakran használ helyi citromot, fokhagymát és olívaolajat is, amelyek tovább gazdagítják az étkek ízét.
A rodoszi olívaolaj gazdag, mély ízű, amelyet a Rodosz szigetén termő olajfák egyedi terroir-ja ad. A friss, érett olívabogyók préselésével készül, aminek eredményeképpen egy kiegyensúlyozott, kissé fűszeres és enyhén gyümölcsös ízvilágú olaj születik. Az olaj színe aranyló zöld, ami a friss olívabogyók minőségét tükrözi. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amelyek jótékony hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére. Az antioxidánsokban gazdag rodoszi olívaolaj nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hozzájárulva az egészséges étrendhez. Ennek az olajnak a használata a mediterrán konyhában elengedhetetlen, tökéletes salátákhoz, grillezett ételekhez vagy akár csak friss kenyérrel tálalva.