Összetevők
Bio teljes kiőrlésű búzaliszt 100%, víz. Mustár- és szezámmagot felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kóser
A strasbourgi Bet Din (rabbinikus bíróság) szigorú felügyelete alatt. Ez a kásrut (étkezési előírás) a világon az egyik legszigorúbb, garancia a legigényesebb fogyasztók számára is.
Ha még ropogósabban szereti, néhány pillanatig melegítse kenyérpirítóban vagy sütőben.
Átlagos tápérték / 100g
1446 kJ / 342 kcal, zsírok: 2,3g (ebből telített: 0,5g), szénhidrátok: 63,9g (ebből cukrok 3,3g), rostok: 11,6g, fehérje: 10,7g, só: 0,006g.
Származási hely: Franciaország. Magyarországon forgalmazza a Pászka Centrum.
PAUL HEUMANN SA
A francia Heumann gyárat 1907-ben alapította Max Heumann az elzászi Soultz-sous-Forêts-ben. A család négy generációjának vezetése alatt gyárt ez a vállalkozás azóta is hagyományos pászkát (maceszt) és sokféle újdonságot.
Az üzem kezdetben egyszerű pékségként működött. Az első néhány évtizedet követően Paul Heumann (2. generáció) vette át, aki a második világháború után teljesen elpusztult pékséget újjáépítette, és úgy döntött, hogy macesz gyártásával bővíti tevékenységét.
Guy Heumann (3. generáció) a pászka termelést szezonálisról egész évesre fejlesztette. 1974-ben Guy bemutatkozott a SIAL Paris kiállításon (Nemzetközi Élelmiszerkiállítás). Azóta a gyár ipari méretet ért el, és termékei világszerte ismertek.
Ma Isabelle Heumann (az alapító dédunokája) vezeti a családi vállalkozást. A Heumann termékeinek több, mint 70%-át exportálja, és jól ismert innovációs vezető szerepéről.
Reklám 1962-ből