Erdélyi csipkebogyólekvár (hecserli, hecsedli), Gáll Erzsébet, 410g

Raktárkészlet: 116 db
Erdélyi csipkebogyólekvár (hecserli, hecsedli), Gáll Erzsébet, 410g

Sűrű, klasszikus, bársonyos állagú, karakteres ízű házilekvár, amely kizárólag vadon termett csipkebogyóból és cukorból készül (80g gyümölcs/100g). Messze a legfinomabb az általunk eddig kóstolt csipkebogyólekvárok közül. Hagyományos recept alapján, hőkezeléssel tartósítva – természetes, gazdag gyümölcsélmény adalékanyagok nélkül.

2 690 Ft
Egységár: 6 561 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Gyártó
Részletek

Összetevők

Vadon termett csipkebogyó (más néven hecserli vagy hecsedli), cukor. 100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó.

Hagyományos lekvár a természet erejével

Ez a klasszikus csipkebogyó – vagy más néven hecserli – lekvár a Gáll Erzsébet-féle kézműves konyhában készül Gyergyószentmiklóson. A gondosan előkészített vadon termett gyümölcsből főzött lekvár nemcsak különleges, krémes, édes, mégis enyhén fanyar ízével, hanem beltartalmi értékeivel is kiemelkedik: a csipkebogyó hagyományosan gazdag C-vitaminban, antioxidánsokban és természetes rostokban.

Tökéletes pirítósra, kalácsra, süteménybe tölteléknek vagy akár húsételek kísérőjeként is.

Átlagos tápérték / 100g

Energia 714 kJ / 171 kcal, zsír 0,87 g (ebből telített zsírsavak 0,2 g), szénhidrát 38,6 g (ebből cukrok 34 g), fehérje 2,4 g, só 0 g

Származási hely: Románia, Gyergyószentmiklós

Importálja és forgalmazza: Netfoglaló Kft. (https://paszkacentrum.hu)

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás
Brand

A termék márkája

Gáll Erzébet
Termék/karton (viszonteladóknak)
6
EAN
6424819000534
Raktárkészlet
116 db
Cikkszám
PC6
Vélemények
Gyártó

Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás

Gáll Erzsébet családi manufaktúrája hagyományos házi receptek alapján készít szörpöket, lekvárokat, gyümölcskészítményeket és zakuszkát Erdélyben, Gyergyószentmiklóson. A vállalkozás gyökerei 2002-re nyúlnak vissza, amikor Gáll Erzsébet először kezdett gyümölcsszörpöket készíteni saját kertjük terméséből. A növekvő érdeklődés hatására 2005-től hivatalos formában, kistermelőként folytatja tevékenységét.

A lekvárok és szörpök alapanyagául szolgáló gyümölcsök jelentős része a Gyergyói-medencét körülölelő hegyekben gyűjtött vadon termő alapanyag: hecserli, feketeáfonya, málna, bodza, fenyőrügy, fenyőtoboz, galagonya vagy rókagomba.

A kis családi üzem 4 fős csapatával, saját készítésű kisüzemi konyhában dolgozik tavasztól őszig, a termések érési időszakához igazodva. Minden termékük célja, hogy az otthonosság, a természetesség és a megbízható minőség érzését nyújtsa a fogyasztóknak – határon innen és túl.

Gall Webshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.