Erdélyi vörösáfonya-lekvár, Gáll Erzsébet, 330g

Raktárkészlet: 58 db
Erdélyi vörösáfonya-lekvár, Gáll Erzsébet, 330g

Gazdag, gyümölcsös ízvilágú, hidegen kavart házi lekvár, amely megőrzi a vörösáfonya természetes zamatát és értékes beltartalmát. Tartósítószer nélkül készül, kizárólag gyümölcsből és cukorból (60g gyümölcs/100g) – valódi kézműves különlegesség természetes összetevőkből.

2 490 Ft
Egységár: 7 545 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Gyártó
Részletek

Összetevők

Erdei vörösáfonya, cukor. 100 g termék 60 g gyümölcs felhasználásával készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó.

Hidegen kavart, természetesen értékes

A vörösáfonya lekvár különlegessége, hogy főzés nélkül, hidegen kavart eljárással készül, így megőrzi a gyümölcs eredeti aromáit, frissességét és jótékony hatóanyagait. A vörösáfonya köztudottan gazdag C-vitaminban, antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő vegyületekben, így nemcsak finom, hanem értékes kiegészítője is lehet a kiegyensúlyozott étrendnek.

A lekvár sokoldalúan felhasználható: péksüteményekhez, joghurthoz, sajtokhoz vagy akár húsételek – például vadhús, kacsa vagy camembert – kísérőjeként is remek választás.

Átlagos tápérték / 100g

Energia 913,9 kJ / 218,4 kcal, zsír 0,07 g (ebből telített zsírsavak 0,005 g), szénhidrát 53,7 g (ebből cukrok 49,5 g), fehérje 0,2 g, só 0,05 g

Származási hely: Románia, Gyergyószentmiklós

Importálja és forgalmazza: Netfoglaló Kft. (https://paszkacentrum.hu)

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás
Brand

A termék márkája

Gáll Erzsébet
Termék/karton (viszonteladóknak)
6
EAN
6424819001746
Raktárkészlet
58 db
Cikkszám
PC5
Vélemények
Gyártó

Gáll Erzsébet Egyéni Vállalkozás

Gáll Erzsébet családi manufaktúrája hagyományos házi receptek alapján készít szörpöket, lekvárokat, gyümölcskészítményeket és zakuszkát Erdélyben, Gyergyószentmiklóson. A vállalkozás gyökerei 2002-re nyúlnak vissza, amikor Gáll Erzsébet először kezdett gyümölcsszörpöket készíteni saját kertjük terméséből. A növekvő érdeklődés hatására 2005-től hivatalos formában, kistermelőként folytatja tevékenységét.

A lekvárok és szörpök alapanyagául szolgáló gyümölcsök jelentős része a Gyergyói-medencét körülölelő hegyekben gyűjtött vadon termő alapanyag: hecserli, feketeáfonya, málna, bodza, fenyőrügy, fenyőtoboz, galagonya vagy rókagomba.

A kis családi üzem 4 fős csapatával, saját készítésű kisüzemi konyhában dolgozik tavasztól őszig, a termések érési időszakához igazodva. Minden termékük célja, hogy az otthonosság, a természetesség és a megbízható minőség érzését nyújtsa a fogyasztóknak – határon innen és túl.

Gall Webshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.