Összetevők
Málna (mag nélkül), cukor, citromlésűrítmény, sűrítőanyag: gyümölcspektin. Hagyományos módon, üstben készült. Készült 55g gyümölcs felhasználásával / 100g. Teljes cukortartalom: 60g/100g. Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó, felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható.
A zamatos mag nélküli málnalekvár egy igazi klasszikus, amelyet sokan imádnak reggelire vagy uzsonnára. Selymes állaga és intenzív málnaillata pedig igazi élményt nyújt azoknak, akik szeretik a gyümölcsös ízeket. A málnalekvár tökéletes választás például palacsinták, kalács és tejeskávé, vagy akár sós ételek mellé is. Ez a mag nélküli változat a gyerekek kedvence, és nagyszerű málnalevest is készíthetünk vele, nincs szükség szűrésre!
Minősített kóser termék (KS - Kóser Strasbourg tanúsítvány)
A Strasbourg Beth Din és a Kosher Strasbourg tanúsító ügynökség több, mint egy évszázada működik. A tanúsítvány kiállítása során minden terméket a nyersanyagától a gyártási folyamat végéig megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelel-e a kóser minősítésnek. A vizsgálat eredményes befejezését követően jelenhet meg a KS címke egy termék csomagolásán. A Strasbourg Beth Din hírneve a bizalom, a minőség és a megbízhatóság garanciája.
Átlagos tápérték / 100g
1055 kJ / 249 kcal, zsírok: <0,5g (ebből telített: <0,1g), szénhidrátok: 60g (ebből cukrok: 60g), rostok: 2g, fehérje: 0,7g, só: 0,01g.
Származási hely: Franciaország
BEYER SAS
Elzász, Franciaország
A Beyer a legrégebbi francia családi tulajdonú lekvárgyártó, amely 1921-ben alakult Elzászban. Azóta a vállalat hagyományos módszerekkel készíti a lekvárokat, és az évek során olyan gyümölcsöket választottak ki, amelyek a lehető legjobb minőséget biztosítják a termékeik számára. A Beyer igyekszik megőrizni az őseik által kidolgozott recepteket és technikákat, ugyanakkor folyamatosan fejleszti és korszerűsíti az üzemét.
A Beyer minőségi termékei és hosszú évek során kialakított hírneve miatt a vállalat termékei világszerte ismertek és elismertek. A Beyer a minőség mellett a fenntarthatóságra is összpontosít. Az üzem arra törekszik, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomát, és környezetbarát módszerekkel dolgozzon.
Termékskálája sokféle lekvárt tartalmaz, beleértve a tradicionális csipkebogyó, sárgabarack, eper-, áfonya- és málnalekvárokat, valamint olyan különleges ízeket is, mint a piroshúsú őszibarack, a birs és a gesztenye. Az üzem kínál cukormentes, édesítőszerekkel készült lekvárokat is, így az egészségtudatos vásárlók is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.
A Beyer hagyományos és innovatív receptjeinek köszönhetően az üzemben készült termékek az igazi ízélményt nyújtják.