Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g

Raktárkészlet: 5 db
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g
Olasz ünnepi torta, csokoládés, Maina, 400g

Ínycsiklandó csokikrémmel töltött, a mellé csomagolt kakaóval meghintendő puha sütemény. Ellenállhatatlan finomságával hozzájárul az ünnepi hangulathoz. Minőségi termék, tetszetős csomagolásban, nagyszerű ajándék!

3 490 Ft
Egységár: 8 725 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Gyártó
Részletek

Összetevők

0-ás lágy búzaliszt, csokoládékrém 19% (glükózszirup, víz, csokoládé 10% [csökkentett zsírtartalmú kakaópor, cukor, kakaóvaj], cukor, szőlőcukor, napraforgóolaj, alkohol, sűrítőanyag: pektin, aromák), friss tojás, növényi zsírok és olajok (pálmazsír, napraforgóolaj), cukor, friss pasztőrözött teljes tej, természetes élesztő (búzaliszt, víz), fruktóz, emulgálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei (növényi eredetű), vaj, só, sörélesztő, aromák. Nyomokban dióféléket, szóját és mustárt tartalmazhat. A kakaós zacskó összetevői: zsírszegény kakaópor, cukor, búzakeményítő. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Tartósítószer-mentes.

 

Az olasz karácsonyi csokoládés torta könnyed, lágy sütemény, amelyet selymes csokoládékrémmel töltöttek meg. A torta ízvilága harmonikus és kiegyensúlyozott, a piskóta finoman édes, míg a krém lágy csokoládés jegyei kellemesen kiegészítik azt. A finom kakaópor a tetején csak egy leheletnyi extra ízt ad hozzá, anélkül, hogy elnyomná a könnyed alapot. Ez a sütemény tökéletes azok számára, akik egy lágyabb, harmonikus desszertre vágynak.

Ideális választás egy ünnepi vacsora lezárásaként, délutáni kávé mellé vagy akár önálló desszertként. A puha piskóta és a krémes csokoládétöltelék kombinációja minden falatot élvezetessé tesz, anélkül, hogy túl nehéz vagy túl édes lenne.

A sütemény készítője, az olasz Maina cég egy mára már nagyvállalatként működő családi vállalkozás, amely méltán híres 1964 óta készített magas minőségű termékeiről.

 

Átlagos tápérték / 100g

1591 kJ / 379 kcal, zsírok: 16g (ebből telített: 8,8g), szénhidrátok: 52g (ebből cukrok 23g), fehérje: 6,3g, só: 0,5g.

 

Származási hely: Olaszország

Adatok
Gyártó
Maina Panettoni S.p.A.
Brand

A termék márkája

Maina
Termék/karton (viszonteladóknak)
6
EAN
8005190405026
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
341
Vélemények
Gyártó

MAINA S.P.A.

Fossano, Olaszország

 

1964 - Cukrászda Torinóban

A Maina története mindenekelőtt két család története: az apuliai származású Di Gennaroé és a toszkán Brandanié. Az 1950-es évek közepén, a gazdasági fellendülés tetőpontján előbbiek Foggia tartományból emigráltak munkát és jobb kilátásokat keresve Torinóba. Itt 1964-ben vették át a kis Maina kézműves cukrászműhelyt, ahol a cukrászmesterek tapasztalatának és ügyességének köszönhetően naponta ezernyi finomság sült ki: piskóta, briós, kifli, mandulás amarettó kekszek, babapiskóta és panettone.
Eltelik néhány év, és a Di Gennaro család sorsa összefonódik a vállalkozáshoz csatlakozó Brandani család sorsával.

 

1969 - Specializáció Fossanoban

Miután 1969-ben átvette az egykori fossanoi kolostorban található kekszgyárat, a Maina megújította az üzemet és bátor döntést hozott: csökkentette a gyártott termékek számát, és csak különleges alkalmakra szánt kelt péksütemények gyártására specializálódott, ezen belül is a panettone és colomba kuglófokra, élvonalbeli technológiával és kiváló minőséggel. 

 

1974 - Fejlesztés

Az erős keresletnövekedéssel való megbirkózás érdekében 1974-ben a gyártóüzemek további fejlesztése vált szükségessé, és a céget áthelyezték a jelenlegi, Tagliata di Fossano faluban található gyárba, amely kezdetben egy 95 000 m2-es telken, 15.000 m2-nyi üzemcsarnokban helyezkedett el.

1984 - Innováció

1984-ben egy automata tésztakeverő központot terveztek, amely a sütőipari termékek gyártásának valódi technológiai forradalmát jelentette. Ennek a teljesen automatizált mechanizmusnak a bevezetése felváltotta a kézi vezérlésű keverők régi rendszerét, lehetővé téve a termékek minőségének további javítását, a hatékonyság növelését és a gyártási folyamat szabványosítását.

 

1989 - Pandoro

1989-ben a Maina lett az első olyan cég, amely nem északkeleten található, és amely pandorót gyártott. Az új gyártósor létrehozásával a gyártási mennyiségek jelentősen megnövekedtek, és szükségessé vált a cég üzemi területének és raktárának további bővítése a késztermékek tárolási problémáinak elkerülése érdekében.

2000 - Családi hagyomány

Az új évezred kezdetével a családi hagyomány folytatódik, köszönhetően a Brandani és Di Gennaro családok második generációja társaságba lépésének, akik a történelmi alapítók mellett garantálják az üzletmenet folytonosságát. Mára a család egy nagyszerű csapattá vált, amely a hagyományos módszerek és innovatív technológiák ötvözésének köszönhetően mindenkinek örömet nyújt termékeivel.

2014 - Terjeszkedés

A cég ötvenedik évfordulójához kapcsolódóan megkezdődött a központ bővítése és a gyártósorok korszerűsítése. A Gianni Arnaudo építész által végzett átalakítás összesen több mint 20 millió eurós beruházást igényelt, és teljesen megváltoztatta a gyár építészeti arculatát is, amelyet számos szakmai díjjal honoráltak.

MA - Siker

Az évek során meghozott döntések hozzájárultak ahhoz, hogy a cég korszerűvé, rugalmassá és dinamikussá váljon. Ma már a cég évente több, mint 26 millió desszertet gyárt, köztük panettone-t, pandorot, colombát és tortákat. Ezzel nemcsak az olasz piacon, hanem a világ mintegy 50 országában van jelen.

Maina Panettoni logo

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.