Panettone csokoládé darabokkal, Maina, 750g

-29%
Raktárkészlet: 6 db
Panettone csokoládé darabokkal, Maina, 750g
Panettone csokoládé darabokkal, Maina, 750g
Panettone csokoládé darabokkal, Maina, 750g
Panettone csokoládé darabokkal, Maina, 750g

Csokoládé darabokkal dúsított hagyományos olasz kuglóf. A panettonét általában szeletekre vágva, teával, kávéval vagy egy pohár édes borral fogyasztják, de például narancslekvárral kiegészítve is finom. Minőségi termék, tetszetős csomagolásban, nagyszerű ajándék!

6 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 990 Ft
Kezdete: 2024.03.10   A készlet erejéig!
Egységár: 6 653 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Gyártó
Részletek

Összetevők

0-ás lágy búzaliszt, csokoládé 20% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószerek: szójalecitin, természetes vanília aroma), vaj, cukor, friss tojássárgája, természetes élesztő (búzát tartalmaz), invertcukorszirup, emulgálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, friss pasztőrözött teljes tej, só, természetes aromák. Nyomokban dióféléket tartalmazhat. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Tartósítószer-mentes.

 

A csokoládés panettone különleges sütemény, mely a természetes kelesztésű olasz kuglóf, a panettone egyedi, az ünnepek hangulatát idéző aromáját ötvözi a csokoládé gazdag ízvilágával. Ebben a panettonéban a hagyományos kandírozott gyümölcsöket finom csokoládéval helyettesítik, örömet okozva a csoki kedvelőinek is. 

 

Olaszországban a panettone hagyományosan a karácsonykor és húsvétkor kerül az asztalra, a családi összejövetelek és ünnepi alkalmak nélkülözhetetlen részeként, és gyakran ajándékba is adják. A süteményt szeletekre vágva kínálják, gyakran reggeli vagy délutáni tea, kávé mellé, vagy akár egy pohár édes borral, mint amilyen a Moscato d'Asti.  

 

A kuglóf készítője, az olasz Maina cég egy mára már nagyvállalatként működő családi vállalkozás, amely méltán híres 1964 óta készített magas minőségű termékeiről.

 

Átlagos tápérték / 100g

1736 kJ / 415 kcal, zsírok: 21g (ebből telített: 14g), szénhidrátok: 47g (ebből cukrok 20g), fehérje: 7,5g, só: 0,36g.

 

Származási hely: Olaszország

Adatok
Gyártó
Maina Panettoni S.p.A.
Vonalkód
8005190405262
Termék per karton (db, viszonteladóknak)
6
Raktárkészlet
6 db
Cikkszám
197
Vélemények
Gyártó

MAINA S.P.A.

Fossano, Olaszország

 

1964 - Cukrászda Torinóban

A Maina története mindenekelőtt két család története: az apuliai származású Di Gennaroé és a toszkán Brandanié. Az 1950-es évek közepén, a gazdasági fellendülés tetőpontján előbbiek Foggia tartományból emigráltak munkát és jobb kilátásokat keresve Torinóba. Itt 1964-ben vették át a kis Maina kézműves cukrászműhelyt, ahol a cukrászmesterek tapasztalatának és ügyességének köszönhetően naponta ezernyi finomság sült ki: piskóta, briós, kifli, mandulás amarettó kekszek, babapiskóta és panettone.
Eltelik néhány év, és a Di Gennaro család sorsa összefonódik a vállalkozáshoz csatlakozó Brandani család sorsával.

 

1969 - Specializáció Fossanoban

Miután 1969-ben átvette az egykori fossanoi kolostorban található kekszgyárat, a Maina megújította az üzemet és bátor döntést hozott: csökkentette a gyártott termékek számát, és csak különleges alkalmakra szánt kelt péksütemények gyártására specializálódott, ezen belül is a panettone és colomba kuglófokra, élvonalbeli technológiával és kiváló minőséggel. 

 

1974 - Fejlesztés

Az erős keresletnövekedéssel való megbirkózás érdekében 1974-ben a gyártóüzemek további fejlesztése vált szükségessé, és a céget áthelyezték a jelenlegi, Tagliata di Fossano faluban található gyárba, amely kezdetben egy 95 000 m2-es telken, 15.000 m2-nyi üzemcsarnokban helyezkedett el.

1984 - Innováció

1984-ben egy automata tésztakeverő központot terveztek, amely a sütőipari termékek gyártásának valódi technológiai forradalmát jelentette. Ennek a teljesen automatizált mechanizmusnak a bevezetése felváltotta a kézi vezérlésű keverők régi rendszerét, lehetővé téve a termékek minőségének további javítását, a hatékonyság növelését és a gyártási folyamat szabványosítását.

 

1989 - Pandoro

1989-ben a Maina lett az első olyan cég, amely nem északkeleten található, és amely pandorót gyártott. Az új gyártósor létrehozásával a gyártási mennyiségek jelentősen megnövekedtek, és szükségessé vált a cég üzemi területének és raktárának további bővítése a késztermékek tárolási problémáinak elkerülése érdekében.

2000 - Családi hagyomány

Az új évezred kezdetével a családi hagyomány folytatódik, köszönhetően a Brandani és Di Gennaro családok második generációja társaságba lépésének, akik a történelmi alapítók mellett garantálják az üzletmenet folytonosságát. Mára a család egy nagyszerű csapattá vált, amely a hagyományos módszerek és innovatív technológiák ötvözésének köszönhetően mindenkinek örömet nyújt termékeivel.

2014 - Terjeszkedés

A cég ötvenedik évfordulójához kapcsolódóan megkezdődött a központ bővítése és a gyártósorok korszerűsítése. A Gianni Arnaudo építész által végzett átalakítás összesen több mint 20 millió eurós beruházást igényelt, és teljesen megváltoztatta a gyár építészeti arculatát is, amelyet számos szakmai díjjal honoráltak.

MA - Siker

Az évek során meghozott döntések hozzájárultak ahhoz, hogy a cég korszerűvé, rugalmassá és dinamikussá váljon. Ma már a cég évente több, mint 26 millió desszertet gyárt, köztük panettone-t, pandorot, colombát és tortákat. Ezzel nemcsak az olasz piacon, hanem a világ mintegy 50 országában van jelen.

Maina Panettoni logo

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.