Összetevők
Repceméz (100%). Magas szőlőcukor (glükóz) tartalma mellett található még benne gyümölcscukor (fruktóz) és maltóz. Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. A méz nyers élelmiszernek minősül, ezért fogyasztása 12 hónapos kor alatt nem ajánlott!
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45 C-os) italba tegyünk minősége megőrzésének érdekében.
Gyomor- és bélpanaszok ellen a legjobb természetes gyógymód a repceméz! A fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert méz nem véletlenül került be termékeink közé, hiszen alacsony savtartalma miatt segítséget nyújthat gyomorsav-túltengésben szenvedőknek. Szacharóz mentességének köszönhetően a legtöbbször ajánlott méz a cukorbetegek számára is (fogyasztása előtt konzultáljon kezelőorvosával).
A repce a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! Színe a halvány sárgától a hófehérig terjed.
Átlagos tápérték / 100g
1272 kJ / 304 kcal, zsírok: 0g (ebből telített: 0g), szénhidrátok: 82,2g (ebből cukrok: 82,2g), rostok: 0,2g, fehérje: 0,3g, só: 0g.
Származási hely: Magyarország
A termék márkája
Magyar Méz Manufaktúra Kft.
A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű termékeket juttassa el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékekkel foglalkoznak, szeretnék a piacon kialakult, rossz minőségű és hamisított mézek miatt elbizonytalanodott embereket is prémium minőségű termékeikkel újra mézfogyasztásra ösztönözni.
Bio és konvencionális mézek, illetve ízesített mézkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.
Őstermelőik munkáját és mézeik minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerükön keresztül is folyamatosan vizsgálják, így mindig a legjobb minőséget tudják biztosítani vásárlóink számára.