Összetevők:
Búzaliszt, só, repceolaj, búzamaláta, élesztő, sütőpor (E500), savanyúságot szabályozó anyag (E524). Nyomokban földimogyorót, más dió- és mogyoróféléket, glutént, szóját és tejet tartalmazhat. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.
Különleges csomagolásának köszönhetően minőségét a gyártástól számított három évig megőrzi.
A Salysol sós perecje egy klasszikus ropogtatnivaló, amely a sós és ropogós textúrák szerelmeseinek készült.
A frissen sütött perecek tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen alkalomnak, legyen szó esti nassolásról, partikellékről vagy akár egy filmnézéshez kínált sós falatokról. Az enyhén roppanós textúra és a lágy sós íz egyedi élményt nyújt, amely szinte bárki ízlésének megfelel.
A Salysol termékkör ideális választás azoknak a szállodáknak, amelyek szeretnék kedvelt és praktikus termékekkel bővíteni minibár kínálatukat, miközben kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre és a vendégélményre.
Átlagos tápérték / 100g:
Energia: 1618 kJ / 382 kcal, zsírok: 4,2g (ebből telített: 0,4g), szénhidrát: 72g (ebből cukor: 0,5g), fehérje: 12g, só: 4,5g.
Származási hely: Spanyolország
Magyarországon forgalmazza: Pászka Centrum (Netfoglaló Kft.)
A termék márkája
SALYSOL, S.A.
A SALYSOL, S.A.-t Manuel Gallego alapította 1983-ban, Sevillában azzal a céllal, hogy kiváló minőségű snackeket gyártson és forgalmazzon. Termékei mostantól nem csak szállodák, bárok, kocsmák, iskolák és irodák számára érhetők el, hanem a Pászka Centrum webáruházában és üzletében, valamint a Pászka Centrum viszonteladó partnereinél is megvásárolhatók.
A SALYSOL mindig is arra törekedett, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű, vákuumcsomagolt termékeket kínálja, amelyek frissességét és minőségét akár 3 évig garantálják.
A vállalat termékeinek széles választéka, kiemelkedő minősége és innovatív comagolása biztosítják a SALYSOL előkelő piaci helyzetét mind Spanyolországban, mind nemzetközi szinten.