Összetevők
Kápia paprika (65%), padlizsánpüré (32,5%), vöröshagyma, napraforgóolaj, barna cukor, paradicsompüré, almaecet, füstölt só, fekete bors, babérlevél, kakukkfű. Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, felbontás után hűtőben tárolva 5 napig fogyasztható.
A zakuszka igazi közönségkedvenc: pirítósra, pászkára szendvicskrémként, grill vacsorához mártogatósnak, vagy rakott zöldségek összetevőjeként - minden alkalomra ott a helye az asztalon! A sült padlizsán és a kápia paprika makói hagymával megbolondítva különlegesen finom.
Átlagos tápérték / 100g
392 kJ / 94 kcal, zsírok: 4g (ebből telített: 0g), szénhidrátok: 8g (ebből cukrok: 1g), rostok: 0g, fehérje: 1g, só: 0g.
Származási hely: Magyarország
Kanálka Manufaktúra (Vidékért Szociális Szövetkezet)
Ági és Judit, városi lányok vagyunk, a földműveléshez sajnos nem értünk... Konyhatündérek? Főzni szeretünk, a tündérségtől azért messze állunk. Akkor mégis mi vitt minket arra a hivatásra, hogy kis manufaktúránkban a hazai ízek legjavát készítsük az Önök számára? A tudatosság, biztonság keresése és a kis közösség értékteremtő ereje!
A biztonságot azért tartjuk fontosnak kiemelni, mert lelkiismeretünk magas lécet állít a chutney-k és zöldségkrémek minőségének és az előírt szabványokat is prioritásként kezeljük.
Kis közösség... ha már ketten vagyunk, akkor minden könnyebb! Testvérként nagyon közel állunk egymás szívéhez, és a Kanálka felvirágoztatása ennek egy újabb motorja. Bár személyiségünk különbözik, úgy látjuk, hogy az üzleti életben ez a javunkra válik, hiszen kiegészítjük egymás gondolatait, ösztönözzük a másikat saját erősségeinek kiteljesedésében!