Összetevők
Pörkölt dió (100%). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és egyéb dióféléket tartalmazhat. Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó.
A 100%-os diókrém tökéletes alapanyag péksütemények, pralinék és torták ízesítésére, töltésére, kézműves és magas minőségű fagylaltok összetevőjeként is felhasználható, valamint kenyérre, pászkára is kenhető. Szendvicskrémek, mártogatósok készítéséhez és főzési alapanyagként is kiváló.
Természetes dióolaj tartalma kiemeli a diókrém ízét és tápanyagokban is gazdag. Magas omega-3 és omega-6 zsírsav-, valamint E-vitamin-tartalma révén ez az olaj fontos szerepet játszik a szív- és agy egészségének támogatásában. A krém tetején kiváló olaj a mag természetes olajtartalma. Felhasználás előtt felkeverendő.
Átlagos tápérték / 100g
2914 kJ / 704 kcal, zsírok: 68,1g (ebből telített: 6,8g), szénhidrátok: 5,1g (ebből cukrok: 2,9g), rostok: 0g, fehérje: 15,9g, só: 0g.
Származási hely: Magyarország
Nébar Kft.
A 100%-ban magyar családi vállalkozás története több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött.
Kezdetekben gyártósoruk olajos magvak pörkölésére és hőkezelésére specializálódott, majd a fokozatosan fejlődő piaci ismereteknek és kapcsolatoknak köszönhetően elindították az édesipari krémek és bevonók gyártását.
Robbanásszerű fordulat volt életükben, mikor az újabb innovációt keresve, több mint 10 évvel ezelőtt elindultak a sütőipar irányába is, hisz azóta Magyarország piacvezető lapkenyér gyártó és forgalmazó vállalatává nőtték ki magunkat.
Felismerték, hogy napjainkban a lapkenyér fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos kenyerekkel szemben, hisz nemcsak kiváló „kenyér helyettesítő”, de egyben egy remek ropogtatnivaló is.
Gyáruk Baján találaható és az egyik legszigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági sztenderdnek tartott, évente megújított IFS tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mára a cég vezetését átvette a család második generációja és azon dolgoznak, hogy az eddig elért sikereket továbbvigyék, a cég hírnevét tovább erősítsék.