Összetevők
Eper, cukor, citromlésűrítmény, sűrítőanyag: gyümölcspektin. Hagyományos módon, üstben készült. Készült 55g gyümölcs felhasználásával / 100g. Teljes cukortartalom: 60g/100g. Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó, felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható.
Az eperlekvár rendkívül népszerű gyümölcslekvár, amelyet világszerte fogyasztanak. Készítése során az édes és zamatos epret cukorral és citromlével főzik össze, amelynek köszönhetően a gyümölcs intenzív íze és aromája megőrizhető. Az eperlekvárt reggelire pirítósra, palacsintára vagy gofri mellé kínálhatjuk, de kiválóan alkalmas torták, sütemények, illetve más édességek ízesítésére is. Az eper extradzsem finom és sokoldalú ízesítő, amelyet a gyümölcsös édességek szerelmesei nem hagyhatnak ki.
Minősített kóser termék (KS - Kóser Strasbourg tanúsítvány)
A Strasbourg Beth Din és a Kosher Strasbourg tanúsító ügynökség több, mint egy évszázada működik. A tanúsítvány kiállítása során minden terméket a nyersanyagától a gyártási folyamat végéig megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelel-e a kóser minősítésnek. A vizsgálat eredményes befejezését követően jelenhet meg a KS címke egy termék csomagolásán. A Strasbourg Beth Din hírneve a bizalom, a minőség és a megbízhatóság garanciája.
Átlagos tápérték / 100g
1042 kJ / 245 kcal, zsírok: <0,5g (ebből telített: <0,1g), szénhidrátok: 60g (ebből cukrok: 60g), rostok: 1,2g, fehérje: <0,5g, só: 0,02g.
Származási hely: Franciaország
BEYER SAS
Elzász, Franciaország
A Beyer a legrégebbi francia családi tulajdonú lekvárgyártó, amely 1921-ben alakult Elzászban. Azóta a vállalat hagyományos módszerekkel készíti a lekvárokat, és az évek során olyan gyümölcsöket választottak ki, amelyek a lehető legjobb minőséget biztosítják a termékeik számára. A Beyer igyekszik megőrizni az őseik által kidolgozott recepteket és technikákat, ugyanakkor folyamatosan fejleszti és korszerűsíti az üzemét.
A Beyer minőségi termékei és hosszú évek során kialakított hírneve miatt a vállalat termékei világszerte ismertek és elismertek. A Beyer a minőség mellett a fenntarthatóságra is összpontosít. Az üzem arra törekszik, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomát, és környezetbarát módszerekkel dolgozzon.
Termékskálája sokféle lekvárt tartalmaz, beleértve a tradicionális csipkebogyó, sárgabarack, eper-, áfonya- és málnalekvárokat, valamint olyan különleges ízeket is, mint a piroshúsú őszibarack, a birs és a gesztenye. Az üzem kínál cukormentes, édesítőszerekkel készült lekvárokat is, így az egészségtudatos vásárlók is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.
A Beyer hagyományos és innovatív receptjeinek köszönhetően az üzemben készült termékek az igazi ízélményt nyújtják.