Összetevők
Búzaliszt (75,4%), vöröshagymapor (7%), napraforgóolaj, cukor, malátaszirup (árpamaláta), étkezési só, vitális glutén (búza), térfogatnövelő szerek: monokálcium-foszfát, nátrium-hidrogén-karbonát, antioxidáns: rozmaringkivonatok. Nyomokban szóját, szezámmagot, mustármagot és csillagfürtöt tartalmazhat. Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó.
A hagymás kréker kemencében sütve szerezte meg jellegzetes textúráját, könnyű, vékony darabjai kellemesen ropogósak. A vöröshagyma aromája jól kiegészíti a búza természetes ízét. Ez a sós kréker ideális választás délutáni harapnivalónak, vagy akár része lehet egy sajttálnak is. Az egyszerűségében rejlik az ereje.
Átlagos tápérték / 100g
1651 kJ / 391 kcal, zsírok: 7g (ebből telített: 0,8g), szénhidrátok: 67g (ebből cukrok: 11g), rostok: 5,1g, fehérje: 13g, só: 3g.
Származási hely: Magyarország
Nébar Kft.
A 100%-ban magyar családi vállalkozás története több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött.
Kezdetekben gyártósoruk olajos magvak pörkölésére és hőkezelésére specializálódott, majd a fokozatosan fejlődő piaci ismereteknek és kapcsolatoknak köszönhetően elindították az édesipari krémek és bevonók gyártását.
Robbanásszerű fordulat volt életükben, mikor az újabb innovációt keresve, több mint 10 évvel ezelőtt elindultak a sütőipar irányába is, hisz azóta Magyarország piacvezető lapkenyér gyártó és forgalmazó vállalatává nőtték ki magunkat.
Felismerték, hogy napjainkban a lapkenyér fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos kenyerekkel szemben, hisz nemcsak kiváló „kenyér helyettesítő”, de egyben egy remek ropogtatnivaló is.
Gyáruk Baján találaható és az egyik legszigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági sztenderdnek tartott, évente megújított IFS tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mára a cég vezetését átvette a család második generációja és azon dolgoznak, hogy az eddig elért sikereket továbbvigyék, a cég hírnevét tovább erősítsék.