Összetevők
Búzaliszt (100%). Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó.
A pászka ősi és egészséges kenyérhelyettesítő, egyszerű, természetes íze ma is sokak kedvence. Ez a ropogós, kovásztalan kenyér kizárólag liszt és víz felhasználásával készül, diéták ideális kiegészítője.
Hogyan fogyasszuk?
- fogyaszthatjuk Omega-3 zsírsavas margarinnal vagy lágy krémsajttal megkenve, friss uborkával, pritaminpaprikával
- mozzarella- és paradicsomkarikákkal megrakva
- friss metélőhagymával ízesített körözöttel, zöldpaprikával
- gyümölcslekvárral megkenve finom, édes falat
- natúr vagy gyümölcsjoghurtba, tejbe, kakaóba aprítva
- készíthetünk belőle maceszgombócot, levesbetétet
Ha még ropogósabban szereti, néhány másodpercig melegítse a kenyérpirítóban!
Átlagos tápérték / 100g
1435 kJ / 337 kcal, zsírok: 1g (ebből telített: 0,5g), szénhidrátok: 71g (ebből cukrok: 0,2g), rostok: 3g, fehérje: 9,8g, só: 0,1g
Származási hely: Magyarország
Nébar Kft.
A 100%-ban magyar családi vállalkozás története több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött.
Kezdetekben gyártósoruk olajos magvak pörkölésére és hőkezelésére specializálódott, majd a fokozatosan fejlődő piaci ismereteknek és kapcsolatoknak köszönhetően elindították az édesipari krémek és bevonók gyártását.
Robbanásszerű fordulat volt életükben, mikor az újabb innovációt keresve, több mint 10 évvel ezelőtt elindultak a sütőipar irányába is, hisz azóta Magyarország piacvezető lapkenyér gyártó és forgalmazó vállalatává nőtték ki magunkat.
Felismerték, hogy napjainkban a lapkenyér fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos kenyerekkel szemben, hisz nemcsak kiváló „kenyér helyettesítő”, de egyben egy remek ropogtatnivaló is.
Gyáruk Baján találaható és az egyik legszigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági sztenderdnek tartott, évente megújított IFS tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mára a cég vezetését átvette a család második generációja és azon dolgoznak, hogy az eddig elért sikereket továbbvigyék, a cég hírnevét tovább erősítsék.